Daar is het eerste beslissingsmoment: blijven Jolien en Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ samen?

Door Jolien Thieleman

Vijf weken nadat ze elkaar ontmoetten aan het altaar, beslisten Jolien en Lenny over hun toekomst samen: blijven ze getrouwd, of houden ze het op een goede vriendschap?

Positieve indruk

“Ze ziet er heel leuk uit. Jolien is een frisse, vrolijke verschijning, dus ik was wel op mijn gemak. Ik heb er meteen een heel positief gevoel over: ik kijk echt uit naar de komende weken”. Net na hun eerste ontmoeting, was Lenny’s indruk van zijn kersverse echtgenote Jolien meer dan positief. Ook zij keek het avontuur blij tegemoet: “Lenny is een mooie man, ik voel me wel aangetrokken tot hem. Hij heeft heel mooie ogen en ook iets liefs in zijn gezicht. Ik denk dat hij echt een lieve man is, en toch heeft hij ook iets ondeugends.”

Het beslissingsmoment

Aan speelsheid en humor was de afgelopen weken geen gebrek ten huize Lenny en Jolien. “We hebben heel veel raakvlakken, komen supergoed overeen en ik begrijp absoluut waarom we gematcht zijn”, klonk het eerder. “Het heeft me dan ook geraakt en teleurgesteld om te zien dat er meer nodig is dan alleen enkele raakvlakken“, vertelt Jolien tijdens het beslissingsmoment. “Er is geen ware liefde, maar zeker een oprechte vriendschap uitgekomen. Dat is op dit moment zeker evenveel waard”, vult een emotionele Lenny aan. “Het avontuur zit erop, maar dit is tegelijkertijd ook een nieuw begin.”

De andere koppels

Voor de andere koppels is het nog even wachten op hun beslissingsmoment. Volgende week krijgen we te zien of Tim en Elke, Stijn en Joke, Victor en Line en Joris en Annelies het avontuur verderzetten of dat ze ervoor kiezen om uit elkaar te gaan.

Beelden: VTM

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content