Nick en Veerle uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen dochtertje

Nick en Veerle uit 'Blind Getrouwd' verwelkomen dochtertje

Gisteren maakten Stijn en Nuria bekend dat ze een tweede kindje verwachten, vandaag is er opnieuw heuglijk ‘Blind Getrouwd’-nieuws: Nick en Veerle zijn zondag de trotse ouders geworden van een meisje.

Trotse ouders

Nick Wijns en Veerle Van den Eynde trouwden in het tweede seizoen (2016) van ‘Blind Getrouwd’ en verwelkomden zondag een dochtertje in hun gezin, Liv. Het meisje weegt 3,915 kg en meet 51 cm. “Met de mama en dochter alles in orde en met de papa ook!”, laat een trotse Nick weten aan Het Laatste Nieuws. Veerle vult aan: “De geboorte was een emotioneel moment voor ons allebei. Dit moet echt het mooiste gevoel zijn dat er bestaat.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dolverliefd

Dat Nick en Veerle nog steeds dolverliefd zijn, zagen we deze zomer nog toen we ze mochten verwelkomen in het Libelle Zomerhuis. Kijk je (opnieuw) mee?

Een dikke proficiat aan de kersverse ouders!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)