Daar is hij dan: de legendarische Nokia 3310

De nieuwe Nokia 3310 komt eraan! De legendarische gsm is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar kost niets in vergelijking met al die dure smartphones.

Oude favoriet in een nieuw jasje

Het werd al even in de wandelgangen gefluisterd: de nieuwe Nokia 3310 duikt opnieuw op én wordt beter dan ooit. En ja hoor, deze maand liggen de eerste toestellen eindelijk in de winkel. Wat kun je verwachten?

Meerdere kleuren én lichter gewicht

De vernieuwde versie is verkrijgbaar in het felrood, donkerblauw, geel en grijs. Het toestel is ook iets lichter, een 79 gram in plaats van de 133 gram vroeger. Het zwart-witscherm werd vervangen door een kleurenscherm.

Internet

Goed om weten: je kunt ook op het internet surfen met je Nokia 3310. Alleen zal dat veel trager zijn, namelijk op 2,5G in plaats van op 4G. In beperkte mate kun je ook apps gebruiken en je kunt foto’s maken, maar die zijn niet van een bijster hoge kwaliteit.

Superbatterij

Wist je trouwens dat de batterij van deze klassieker makkelijk een maand kan meegaan in stand-by? En dat je makkelijk 22 uur kunt bellen? Handig!

Nostalgische ringtone én Snake

We kennen de Nokia 3310 vooral van de typische Nokia ringtone en het spelletje Snake. Ook die twee zullen opnieuw van de partij zijn.

Budgetvriendelijke topper

Lijkt deze vernieuwde bestseller jou wel iets? Dan heb je geluk. De kleurrijke belklassieker zal 59,99 euro kosten.

Bron: HLN – Beeld: Belga

Lees ook zeker even deze nieuwe artikels:

Partner Content