De laatste twee matches uit ‘Blind Getrouwd’ zijn bekend

VTM maakte zonet de laatste twee duo’s van ‘Blind Getrouwd’ bekend. Vorige week maakten we al kennis met de eerste twee duo’s. Hebben jullie ze juist kunnen raden?

In de uitzendingen van vorige week zagen we het eerste koppel, Evelien en Nicolas, in het huwelijksbootje stappen. We kregen ook al enkele momenten te zien van Veerle en Nick. Ook de laatste twee duo’s kunnen niet wachten om elkaar het jawoord te geven.

Tine en Ben

Volgens de experten zijn Tine (29) en Ben (30) een ideale match. Tine werkt als laborante en was heel benieuwd om te ontdekken wie er echt bij haar past. Ze begint met veel overtuiging aan het avontuur. ‘Ik heb deze week totaal geen aandacht meer besteed aan mannen. Ik heb echt een klik gemaakt en ga helemaal voor mijn match’, aldus Tine.

Ook Ben is een man van de wetenschap; hij werkt als softwareontwikkelaar. Zijn ideale vrouw? Een spontane en goedlachse dame. ‘Ik besef goed genoeg dat ik nu officieel geen vrijgezel meer ben, maar een verloofde man. En dat er ergens in Vlaanderen iemand rondloopt met wie ik binnenkort trouw!’

Sally en Mathias

Sally (26) en Mathias (28) vormen het vierde en laatste koppel. Sally viel in het verleden altijd op macho’s met een gevoelig kantje. Mathias droomt dan weer van een spontane en energieke vrouw.

Hoewel de zenuwen door hun lijf gierden, bleven de twee toch vrij rustig. ‘Er heerste heel veel ongeloof bij mij. Toen ik opgemaakt werd, leek het alsof ik naar een feest ging, niet naar mijn eigen huwelijk’, vertelt Sally.

Ook Mathias kon z’n kalmte lang bewaren, maar toen hij aankwam in het gemeentehuis en op het punt stond om kennis te maken met zijn kersverse bruid, sloegen de zenuwen toe.

Wij zijn zo benieuwd!

Partner Content