Deze namen worden nù al genoemd voor de baby van Meghan Markle en prins Harry

Door Jolien Thieleman

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle mogen dan nog maar net aangekondigd hebben dat ze een kindje verwachten, nu al voorspellen de Britse bookmakers namen voor de royal baby.

Fans van het Britse koningshuis zijn overtuigd dat de baby Diana zal heten als het een meisje is, maar daar is toch nog niet iedereen van overtuigd.

Sussex

Als Meghan van een meisje zal bevallen, gokken ze eerder op Victoria en Elizabeth. Is het een jongetje, denken ze dat het Albert, Arthur, Philip of James zal worden. Natuurlijk krijgt de royal baby meer dan één middelnaam, waardoor er keuze genoeg is. Prins Louis, het derde kindje van Kate Middleton en prins William, heet bijvoorbeeld Louis Arthur James van Cambridge. Het is dus wel zo goed als zeker dat Sussex, het hertogdom van Harry en Meghan, aan de naam zal worden toegevoegd.

Lente van 2019

Als alles goed gaat, zal Meghan bevallen in de lente van 2019. Royal fans hopen uiteraard dat de verjaardag van de baby op 23 april (dezelfde dag als prins Louis) zal zijn. De exacte dag waarop een royal haar baby verwacht, wordt echter nooit bekendgemaakt.

Beeld: Getty Images

Meer royal nieuws:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content