Deze week in Libelle: gratis geluksstickers om iemand blij te maken!

Door Rani Merckx

Het grote geluk zit volgens ons écht in de kleinste dingen. Zo klein als … ons magazine, bijvoorbeeld. Want de Libelle van deze week is er eentje om écht vrolijk van te worden! Dankzij onze geluksstickers, waarmee je jouw lieve buur, (schoon)moeder, vriendin of collega héél blij kunt maken. Ontdek ze als cadeautje, helemaal gratis, bij je Libelle!

Ontdek onze vrolijke geluksstickers!

Iemand een cadeautje geven is altijd leuk. Maar als ze versierd zijn met een persoonlijke boodschap wordt het nóg leuker! Ben jij een echte geluksvogel met zo’n lieve buur? Plak onze ‘geluksvogel’-sticker op een kaartje en laat het hem of haar weten.

Kan een vriend(in) wel een oppeppertje gebruiken? Met het ‘laat de zon in je hart’-label tover jij zo een lach op zijn of haar gezicht. Of maak heerlijke koekjes, stop ze in een geluk’zakske en geef ze als cadeautje aan je (schoon)moeder. Want met zo’n geweldige vrouw in je leven ben je toch een gelukzakske! 😉

Maar ook met de andere geluksstickers zul je vrienden en familie héél blij maken!

Haal de Libelle van deze week in huis en ontvang onze gratis geluksstickers!

Met liefde gemaakt en gegeven

Nog op zoek naar wat lekkers voor in je gelukzakske? Van deze heerlijke koekjes blijf je smullen! Stop ze in een zakje, versier met onze geluksstickers en maak er een vriendin, collega of buur blij mee!


Over geluk gesproken … Heb je al kennisgemaakt met ons Project Geluk?

Wij hebben er onze missie van gemaakt om jou opnieuw gelukkig(er) te maken. Want dat heb je wel verdiend, na zo’n heftig jaar! Hoe we dat willen bereiken? Door jou, lieve lezeres, de hele zomer ‘kleine’ geluksmomenten te bezorgen die jouw geluksgevoel alleen maar versterken!

We trakteren jou op interessante ‘Project Geluk’-artikels over hoe corona ons leven beïnvloed heeft. We gaan het hebben over veerkracht, en delen onze tips om opnieuw gelukkig te worden in je (sociale) leven. We roepen in een leuke fotowedstrijd op om jouw geluksmomentje te delen met ons én met elkaar, en met wat geluk val jij met jouw geluksfoto wel in de prijzen. En er is nog véél meer … Klik op de button en ontdek alles over ons ‘Project Geluk’. 


Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • In de schil, uit de oven of in een salade: smul van zomerse patatjes
  • Zonnige outfits in alle tinten geel
  • Al een heel leven lang hartsvriendinnen: vier duo’s openhartig over hun vriendschap
  • Wat corona ons leerde: experten en lezeressen aan het woord
  • Zo breng je het zalige Zuiden naar je eigen tuin
  • En nog zo veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels!

Mis al dit leuks niet en haal vanaf 24 juni de Libelle van deze week in huis!

Lees meer:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content