©GettyImages

Deel jouw zomerse geluksmoment en win een aperobox!

Door Rani Merckx

We hebben een heftig en ongewoon anderhalf jaar achter de rug. Maar als we één ding geleerd hebben van de coronacrisis, is het wel dat we meer moeten genieten van de dingen die we vroeger als vanzelfsprekend beschouwden. En dat is ook onze missie deze zomer: kleine geluksmomenten creëren die jou en je omgeving gelukkig(er) maken!

Project Geluk: voor een zomer vol geluk!

Na zo’n bizar jaar met veel ‘moetjes’ en bitter weinig ‘magjes’ heb je wel een stevige portie geluk verdiend. Daarom starten wij deze week met ons ‘Project Geluk‘, om van jou (opnieuw) een gelukzakske te maken. Hoe we dat voor elkaar willen krijgen?

Wel, door je de hele zomer te trakteren op kleine ‘geluksgeschenken’ die jouw geluksgevoel een extra duwtje geven. En we vliegen er deze week in mét:

  • onze gratis geluksstickers in ons magazine van deze week, die je op een zakje of kaartje kunt plakken om er nadien iemand blij mee te maken.
  • een leuke fotowedstrijd, waarbij je een plekje in Libelle én een goedgevulde aperobox kunt winnen (scroll snel naar beneden en ontdek er alles over!).
  • interessante ‘Project Geluk’-artikels over hoe corona ons leven op alle mogelijke manieren beïnvloed heeft. Wat willen we liever snel vergeten, wat houden we toch graag vast? Je ontdekt het de hele zomer in ons magazine én op onze site.

Kortom: veel om naar uit te kijken, veel om héél gelukkig van te worden. 😉

Deel jouw geluk én win!

De hele zomer lang kunnen jullie de mooiste foto’s van jullie zomerse geluksmomentjes aan ons én aan elkaar tonen. En zo’n geluksmoment, dat kan van alles zijn! Een gezellige apero met je vriendinnen, een plakzoen van je (klein)kind, vers gebak dat recht uit de oven komt, een zonnestraaltje terwijl er regen voorspeld was … Kortom: alles waar jij gelukkig van wordt!

Wat zit er in voor jou? Je maakt kans op een zalige aperobox met verfrissende drankjes voor op (eigen) terras, én een plekje in Libelle!

Hoe deelnemen? Simpel!

  1. Post een foto van jouw ultieme geluksmoment op facebook.com/libelle.be met de hashtag #libelleprojectgeluk,
  2. of op je eigen Instagram met de hashtag #libelleprojectgeluk.
  3. Vertel er kort bij waarom je er zo gelukkig van wordt,
  4. en wie weet win jij met jouw geluksmomentje een zalige aperobox én een plekje in Libelle!

Vergeet niet om je profiel op ‘openbaar’ te zetten, anders zien we jouw foto niet!

Let op dat je account op ‘openbaar’ staat, zodat wij je foto kunnen zien.

 

Post vanaf nu jullie kiekjes en laat zien wat voor gelukzakskes jullie zijn! Je kunt al die happy kiekjes bewonderen op libelle.be/projectgeluk!

 

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content