Deze week in Libelle: 8x zalig koken met zalm

Door De Redactie

Geen visje zo veelzijdig en verrassend als zalm. Vraag maar aan Libelle-chef Ilse en culi-redactrice Natalie. Zij delen deze week in Libelle hun vier favoriete zalmgerechten. Van een simpel doordeweeks gerecht tot een verfijnde verwennerij: wat je ook uitprobeert, met zalm in de hoofdrol scoor je sowieso! 

Het neusje van de zalm

Met zalm blijf je variëren en verrassen in de keuken. Dat merk je ook als je door de Libelle van deze week bladert. Libelle-chef Ilse en culi-redactrice Natalie zijn verzot op zalm, en toveren elk – met een eigen twist – enkele heerlijke zalmgerechtjes op tafel.

Overheerlijk én gezond bovendien, want zalm zit boordevol vitaminen en omega 3, de zogenaamde ‘goede vetten’ die je energie geven, je cholesterol verlagen en goed zijn tegen hart- en vaatziekten.

Wij gaan alvast voor de zalmpapillot met venkel en gepofte aardappel van culi-redactrice Natalie. Ziet er heerlijk uit, toch?

©Karl Bruninx
Meer lezen over de voordelen van zalm? Ontdek ze hier!

 

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Dossier: zo kies je de perfecte lingerie
  • Tips voor meer vlinders in je tuin
  • Opnieuw zwanger na een sterrenkindje
  • 10 geheime plekjes in Wallonië om te ontdekken!
  • En nog zo veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels
Mis al dit leuks niet en haal Libelle vanaf 22 april in huis!

 

Meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content