Deze week in Libelle: 12 koude schotels voor warme dagen

Door De Redactie

De temperaturen gaan de hoogte in, en dan wil je geen uren in de keuken staan. Dat hoeft ook niet, want met onze eenvoudige recepten die je deze week in Libelle vindt, tover je in een sneltempo een heerlijke, koude schotel op tafel. Ideaal voor die zwoele zomerdagen.

Smul van onze koude schotels

In de zomer mag het in de keuken allemaal wat eenvoudiger, frisser en sneller. Dat vinden we bij Libelle ook, en daarom schotelen we jou twaalf koude schotels voor die je makkelijk bereidt, en die in de smaak vallen bij het hele gezin!

Wat dacht je van een venkelsla met pompelmoes en zalm? Of een carpaccio van bietjes en courgette? En dan heb je onze gegrilde sla met tonijnsaus en croutons nog niet geproefd!

Ga om de Libelle van deze week, en probeer ze deze zomer allemaal uit!

©Bram Debaenst

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • Baas over je blaas: nooit meer ongelukjes met deze tips
  • Openhartig: single mama’s en het lege nest
  • De zaligste parfums voor dit seizoen
  • Haal alles uit je mini-terras: met de mooiste planten en meubels
  • Rondreis Mexico met jonge kinderen

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 4 augustus in de winkel. Of download de Mijn Magazines app en lees je favoriete magazine digitaal.

Mijn Magazines App: gratis in de App Store en Google Play.

 

Nieuwe week, nieuwe artikels:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content