Deze week in Libelle: weer naar school met onze gratis schoolstickers

Door Rani Merckx

Nog even aftellen, en je (klein)kind mag weer naar school. Met nieuwe schriften, vlijmscherpe geslepen potloden, een gloednieuwe boekentas … en de vrolijke Libelle-schoolstickers om het geheel er nóg leuker te doen uitzien!

Klaar voor de bel met Libelle

Gratis stickers voor een leuke schoolstart

De vriendjes terugzien op de speelplaats, vakantieverhalen uitwisselen en de geur van nieuwe schoolspulletjes: die eerste schooldag, da’s puur jeugdsentiment. Maar wat zou het fijn zijn als zoon- of dochterlief die nieuwe (school)spullen ook weer heelhuids mee naar huis neemt, want vermiste drinkflessen, brood- of koekjesdozen, turnpantoffels … zijn helaas een jaarlijks fenomeen. Maar niet langer, als je ‘t ons vraagt!

Dankzij onze 45 kleurrijke schoolstickers die je deze week in Libelle vindt, moet je zoon of dochter voortaan al íéts meer moeite doen om spullen kwijt te spelen!

Ga dus om de Libelle van deze week, en plakken maar.

De Libelle schoolstickers: leuk om de schriftjes, agenda, rugzak en al het andere schoolmateriaal van je (klein)kind op te fleuren!

Verrassende lunches in de mooiste brooddozen

In de brooddoos – die er trouwens éxtra leuk uitziet dankzij de Libelle-stickers – vindt je (klein)kind een kleine verrassing: lekkerste lunch om de dag door te komen. Geen doorsnee boterhammen met ham en kaas, maar een van de overheerlijke lunches die je deze week in je Libelle vindt.

Lunches die gezonder én gevarieerder zijn! Zoals een pastasalade met pesto, ham, kaas en erwten, bijvoorbeeld. Of spitskoolwraps met paprikahummus, courgette en geitenkaas. Of dé kinderfavoriet: balletjesspiesjes met tomaat en mozzarella.

Dat wordt smullen!

In de Libelle van deze week vind je acht recepten voor een gezonde lunch of snelle hap!

Ook dit lees je deze week in Libelle:

  • 7x trainen voor een betere concentratie
  • Openhartig: als je man met pensioen gaat
  • Nazomeren in Zuid-Tirol
  • Mouwloze truitjes en jassen: zó draag je de najaarstrend

Dat en nog veel meer interessante, ontroerende en fijne artikels lees je deze week in Libelle, vanaf donderdag 25 augustus in de winkel. Of download de Mijn Magazines app en lees je favoriete magazine digitaal.

Mijn Magazines App: gratis in de App Store en Google Play

 

Las je deze nieuwe artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content