Dit is de winnaar van ‘Bake Off Vlaanderen 2018’!

Door Jolien Thieleman

Wat was ze spannend, die finale van ‘Bake Off Vlaanderen 2018’! De bakkers waren aan elkaar gewaagd, maar er is maar één verdiende winnaar uit de bus gekomen. En dat is niemand minder dan … Julie!

Mooiste moment

Na de spannende signatuuropdracht waarbij de bakkers kaastaart maakten, de magische chocoladebloem in de technische proef én de prachtige pièce montée als spektakelstuk, werd Julie Van den Driesschen (25) als winnares van het programma gekroond. “Wat een ontlading, ik ben zo blij! Dit is het mooiste moment dat ik al in mijn leven heb meegemaakt. ‘Bake Off’ heeft me een herinnering gegeven voor altijd”, zegt ze meteen na de overwinning. Proficiat, Julie!

Ex-collega

Extra leuk weetje: Julie heeft nog voor het online team van Libelle gewerkt! We kunnen jullie dus ook verzekeren dat ze niet alleen een fantastische bakker, maar ook een geweldige collega was. Benieuwd naar wat Julie zoal schreef? Hier zijn alvast enkele van haar leukste artikels:

Hou zeker onze website en Facebookpagina in de gaten, want we hebben nog een leuk interview met Julie voor je in petto!

Meer ‘Bake Off’:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content