De Efteling zoekt handgereedschap en koekoeksklokken voor nieuwe achtbaan

Door De Redactie

De Efteling is op zoek! Voor de aankleding van een nieuwe achtbaan zijn authentieke handgereedschappen en koekoeksklokken meer dan welkom.

Max & Moritz

In het voorjaar van 2020 opent een nieuwe achtbaan, ‘Max & Moritz‘, op de plek waar voordien de Bobsleebaan stond. Het wordt een dubbele familieachtbaan, gebaseerd op het bekende Duitse beeldgedicht over de twee kwajongens Max en Moritz. Om de beleving compleet te maken, is het pretpark op zoek naar rekwisieten om de attractie mee te decoreren.

Handgereedschap en koekoeksklokken

Specifiek is de Efteling op zoek naar koekoeksklokken (groot en klein) en authentiek handgereedschap voor houtbewerking. Spullen die in aanmerking komen: handzagen, beitels en handboren, maar ook hooivorken, schoffels en harken, originele koebellen met leren riemen, eenvoudige boerenkarren, karrenwielen en raderen in metaal, hout of kunststof.

Wil je helpen?

Wil je helpen de achtbaan aan te kleden en heb je nog zo’n attribuut liggen waar de Efteling naar op zoek is? Maak dan een foto van het voorwerp en stuur deze vóór 17 november naar maxmoritz@efteling.com met vermelding van je telefoonnummer en adres. De Efteling neemt vervolgens contact met je op!

Efteling

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content