Enkele weken na ‘Blind Getrouwd’: welke koppels zijn nog samen?

Door Jolien Thieleman

Vijf koppels begonnen elf weken geleden aan het avontuur van hun leven: trouwen met iemand die ze nog nooit hadden gezien.

Beslissingsmoment

Voor twee van de vijf koppels eindigde het sprookje tijdens het beslissingsmoment. Zowel Jolien en Lenny als Annelies en Joris zagen geen toekomst met elkaar en zetten een punt achter hun huwelijk.

Elke en Tim, Line en Victor en Joke en Stijn kozen ervoor om getrouwd te blijven en hun relatie een kans te geven. Hoe gaat het nu met hen, enkele weken na het beslissingsmoment? Groeiden ze dichter naar elkaar toe, of gingen ze alsnog uit elkaar?

Line en Victor

Het huwelijk van Line en Victor ging 5 maanden geleden veelbelovend van start. Ook tijdens het beslissingsmoment kozen ze resoluut voor elkaar, waarna ze steeds dichter naar elkaar bleven toegroeien. De twee zijn tot op de dag van vandaag nog altijd een koppel. “Ik kijk naar Line met een glimlach”, klinkt het bij Victor. “Ik vind haar elke dag mooier en mooier en zie haar ook echt gráág. We doen het stap voor stap en zien wel wat de nabije toekomst brengt.”

“Ik kan dat alleen maar bevestigen”, vult Line aan. “Het leukste vind ik Victors enthousiasme, zijn lach en het feit dat hij zo’n levensgenieter is. Op dat vlak staan we hetzelfde in het leven. En ook dat ik hem volledig kan vertrouwen, altijd.”

Elke en Tim

Elke en Tim leken tijdens het huwelijk en de weken erna het gedroomde koppel, maar de gehoopte extra sprankel bleef na de opnames uit. Het koppel besloot daarom om niet langer getrouwd te blijven.

“We hebben beslist om niet getrouwd te blijven”, klinkt het. “Het is heel moeilijk om zo’n beslissing te nemen, want we weten alle twee waarom we gematcht zijn. Het is moeilijk te vatten waarom die vonk er niet komt.”

Joke en Stijn

Na het beslissingsmoment wilden Stijn en Joke verder werken aan hun huwelijk. Helaas bleef de verliefdheid uit en besloten ook zij om niet langer samen te blijven.

“Na een tijd voelden we dat er meer twijfels waren, en dat we in sommige zaken de verschillen voelden. Dat begon toen iets meer door te wegen”, zegt Joke. “Het is natuurlijk heel jammer, want je wil dat het slaagt. Maar we hebben onszelf niets te verwijten. We hebben veel moeite gedaan om het te doen werken, maar als de verliefdheid dan toch niet komt, dan is het jammer genoeg zo.”

Nieuw seizoen

Van dit seizoen van ‘Blind Getrouwd’ blijven dus enkel Line en Victor gelukkig gehuwd. VTM is ondertussen op zoek naar nieuwe kandidaten voor een volgend seizoen. Ben je ouder dan 25, single en heb je de ware nog niet gevonden? Of heb je een vriend of vriendin die een duwtje in de rug nodig heeft? Je kunt jezelf of je vriend(in) inschrijven op vtm.be.

Beelden: VTM

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content