© Getty Images

Uren borduren op zondag 24 juli

Op de Ik Borduur!-dag ontmoet je lieve mensen met een hart voor borduren. Samen ontdekken jullie de nieuwste borduurtechnieken en doe je verrassende workshops. Schuim de rommelmarkt af en vind er pareltjes voor kleine prijsjes!

Ook zo’n fan van borduren? Mis dan zeker de allereerste editie van de Ik Borduur!-dag niet op zondag 24 juli. Met verrassende workshops vol nieuwe borduurtechnieken, een gezellige rommelmarkt én een speelplek voor de kleintjes.

Geniet van een hapje en een drankje terwijl je kennismaakt met andere borduurfans. Of ga op schattenjacht tussen de boeken, patronen en garen op de rommelmarkt. En wat dacht je van rondsnuisteren tussen standjes met unieke en handgemaakte borduurwerkjes?

Cadeautjestijd

  • Rielies Timmer van het magazine Borduurblad komt langs en verklapt je haar grootste borduurgeheimen. Meer nog: ze deelt cadeautjes uit.
  • Bekende merken zoals DMC, Rico, Lady Stitch (met cadeautjes) verwennen je met hun kennis én met – hoe kan het ook anders – cadeautjes.
  • Waag je kans met de tombola en wie weet ga jij wel naar huis met een luxe borduurframe ter waarde van € 260?

Wow, zoveel workshops!

Parelborduren, hardanger, personaliseren met soluble canvas… Waar moeten we beginnen?
Voor de kleine borduurfans is er zelfs een workshop om de eerste stapjes te leren. En daarna? Lekker ravotten op de grote speelplek, natuurlijk!

 

Heb jij een plaatsje in de auto of wil je met iemand meerijden? Vraag het aan medeborduursters in deze Facebookgroep.


Waar: Molenstraat 15, 3350 Drieslinter
Wanneer: vanaf 13u
Prijs: gratis entree, € 10 per workshop van 45 minuten
Contact: mail borduurbloempje@live.be of bel 0032 (0) 4 68 23 00 33

Partner Content