Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Moeder van vijfling verschoont 350 luiers per week

Door De Redactie

De Australische Kim Tucci beviel in januari van een vijfling. Ze getuigde in het Amerikaanse nieuwsprogramma 60 minutes hoe dat haar vergaat.

Het moederschap is mooi, maar het kan soms best zwaar zijn. Dat bevestigt ook Kim: “We verschonen wekelijks 350 luiers en voeden elk kind dagelijks acht keer. Soms kan ik het niet meer aan. Dan sluit ik mezelf op het toilet op en ga zitten huilen op de grond.”

Hoe moeilijk het soms ook wordt, Kim kan haar geluk niet op: “We zijn nooit gelukkiger geweest”, zegt ze. Het is erg tijdrovend. Maar toch slaagt ze erin te zorgen voor haar vijf kleintjes en haar twee jonge dochters en negenjarige zoon. Acht kindjes in totaal dus. “Niemand dacht dat ik het zou aankunnen, maar het is me gelukt. Dit is de eerste keer dat ik echt trots ben op mezelf.”

Zo’n groot, mooi gezin moet in de kijker worden gezet, vond ook fotografe Erin Elizabeth. Zij maakte de mooiste kiekjes van de vijfling Tiffany, Keith, Penelope, Allie en Beatrix en hun mama.

Bron: lindanieuws

Foto: Erin Elizabeth

Lees ook