Wie is de mol? Mollenmanie op de Libelle-redactie

Er zitten een aantal echte mollenjagers op de Libelle-redactie. ‘Wie is de mol?’ is vandaag de meest gestelde vraag aan de koffiemachine. Twijfel jij nog? Je bent niet de enige! Onze redactie raakt het ook niet helemaal eens…

Al weken zoeken we ook bij Libelle naar ‘De Mol’. De complottheorieën vliegen ons hier om de oren!

Nadine, eindredactie:

“Van in het begin viseerde ik Cathy, vanuit mijn buikgevoel. Ook toen veel mensen aan haar mollengehaltebegonnen twijfelen, hield ik voet bij stuk. Voor mij is ze nog steeds de ideale mol: ze is intelligent en gedreven, maar bracht toch nog maar weinig opdrachten tot een goed einde.”

Emma, marketing:

“Gilles is mijn hoofdverdachte. Dat zijn groene duimafdruk anders is van vorm in vergelijking met de rest, vond ik al heel eigenaardig. De E.T.-afkorting op zijn T-shirt overtuigde mij helemaal. E.T. zou staan voor ‘el topo’, Spaans voor de mol. Té voor de hand liggende tips volgens mij!”

Sanne, redactie:

“Sinds haar blufpoker met de vrijstelling na de paardenrace is Hanne mijn verdachte nummer één. En geef toe: ‘Return December’ blijft toch een bizarre fout. Ook toen ze gevangen zat in het duivenhok, kwam ze heel verdacht over. Volgens mij is Hanne helemaal geen simpele duif, maar net een heel slimme mol!”

Ifke, marketing:

“Ik heb helemaal geen idee, maar als Hanne de mol is, vind ik haar de coolste mol aller tijden! Iedereen in het spel vertrouwt haar door en door. Eigenlijk hoop ik dus stiekem dat zij de mol is, want dan sta ik te popelen om haar trucs en misleidingen te ontdekken in de laatste aflevering.”

Nog enkele uren en ons geduld wordt beloond. Spannend!

Partner Content