Niet te missen: Logeren bij de beren

Tantes, nonkels, kindjes, broers en zussen. Een uitstap met de hele familie? Dat is niet altijd zo evident. Gelukkig valt er in onze Vlaamse Ardennen heel wat te ontdekken. Beleef een uitzonderlijk weekend op dit uniek natuurdomein in Han-sur-Lesse. Deze glamping dompelt jong en oud onder in een fantastische ervaring.

Bereleuk verblijf

Je verblijft in een rustieke chalet en slaapt naast de beren. Er is geen afleiding van tv, radio of auto’s. Je hoort enkel het geluid van tjirpende vogels, wilde dieren en het ruisen van bladeren rondom jou. In de chalet word je één met de natuur! Bij aankomst in de berenhut word je meteen verwend met een heerlijke barbecue, raclette of steengrillmaaltijd.

Het volledige weekend staat in teken van gezelligheid en quality time met het de hele familie. En dat in het prachtige groene kader van de Ardennen.

’s Ochtends word je na een stevig ontbijt opgewacht voor een privé wandeling doorheen het Wildpark. Jullie zijn de enige zielen in het park en leren de dieren op een authentieke manier kennen.

Vlakbij zijn de wereldberoemde Grotten van Han, een expositie met archeologische vondsten, 3D speleogame Prehistohan en het museum Han van Weleer. Daar wordt het landelijke leven uit de jaren 1900 tentoongesteld. Voor ieder wat wils!

Waar: Han-sur-Lesse
Wanneer: op voorhand te reserveren
Prijs: vanaf € 105 per nacht (inbegrepen: privé wandeling, avondmaaltijd, overnachting, ontbijt en PassHan ticket)
Contact: mail reservation@grotte-de-han.be of bel naar 0032 (0) 2 84 37 72 13

Partner Content