Primeur: Hugo treedt op zonder zijn Nicole

Door De Redactie

Zijn er nog zekerheden in het leven? Hugo van het onlosmakelijke showbizzduo Nicole en Hugo keert terug naar de spotlights zonder Nicole.

Komende herfst verschijnt hij ­terug op de planken, deze keer als acteur in de komedie De Tante van Charlie, naast Karel ­Deruwe en Jan Van Dyke. “Nicole en ik hebben samen beslist dat ik dit zou doen”, zegt Hugo. “Zij zei laconiek: Voor mij is het genoeg geweest. Maar als jij het wil, doe maar. Hoe moeilijk het ook wordt, zo zonder Nicole naast mij.”

“Mama krijgt voorrang”

Voor Nicole was het na 45 jaar op de planken genoeg geweest. De zorg van haar zieke moeder kreeg dan ook voorrang: “Het is mooi geweest. Mijn mama woont nu in een rusthuis. Ik doe ­elke dag de was en de plas en ga haar ­bezoeken. Dat combineren met een ­muziekcarrière gaat niet. Het hoeft ook niet meer. Ik mis de showbizz niet.”

Maar Nicole steunt haar man uiteraard door dik en dun en zal hem op de première vanop de eerste rij toejuichen. Hugo keert nu terug naar de beginperiode van zijn carrière. “Ik ben begonnen als acteur, heb zeven jaar in het theater gewerkt. Nicole heeft me leren kennen als ezel – die rol speelde ik destijds in een stuk.”

Wij zijn er zeker van dat hij die rol ongetwijfeld zal evenaren! Veel succes, Hugo!

Lees ook:

 

 

Partner Content