“Remumber” leert je gsm-nummers onthouden

Meer en meer kinderen hebben smartphones en kennen vaak geen telefoonnummers meer uit het hoofd. Maar wat als je kind zijn telefoon verliest of een lege batterij heeft? Wat als het in een situatie zit waarin het jou wil contacteren, maar je nummer niet kent?

Remumber

Missing Children Europe ontwikkelde Remumber, een handige, gratis app voor alle ouders met jonge kinderen. Het verandert de ontgrendelingscode van de smartphone of tablet van je kind in jouw telefoonnummer. Telkens je kind het toestel ontgrendelt, oefent het jouw nummer. Tot het dat vanbuiten kent. Makkelijk toch?

Voorlopig kun je de app enkel gebruiken op Android apparaten, dus geen Apple of Windows. Er zijn wel gesprekken aan de gang om Remumber ook in deze app-stores te lanceren.

Gratis maar gift is welkom

De app is gratis maar je kunt wel een kleine gift schenken. De opbrengst gaat naar het werk van Missing Children Europe en de daarbij aangesloten organisaties op het vlak van preventie, bescherming en ondersteuning van vermiste kinderen. Dit kun je doen via remumber.com

Een aanrader? 100%!

Partner Content