‘Rode Neuzen School’: schrijf je in en win een exclusief optreden van Niels Destadsbader

Door Diny Thomas

‘Rode Neuzen Dag’ is ook dit jaar weer een feit. De actie wil opnieuw van zoveel mogelijk scholen een ‘Rode Neuzen School’ maken, en daar hangt ook iets aan vast: een exclusief optreden van Niels Destadsbader. Snel inschrijven is de boodschap! 

Al voor het vierde jaar op rij slaan VTM, Qmusic, HLN en Belfius de handen in elkaar om jongeren met psychische problemen te steunen. Dat doen ze met de actie ‘Rode Neuzen Dag’. Op 29 november 2019 vindt de grote slotshow plaats, waarop ze het ingezamelde bedrag van alle acties en donaties bekend maken.

Vorig jaar was de actie alvast een groot succes. Maar liefst 309.241 Rode Neuzen werden verkocht, er werden 2.653 acties georganiseerd en 470 scholen registreerden zich als Rode Neuzen Scholen. En wat dat opleverde? 4.269.073 euro!

Niels Destadsbader op bezoek

Maar het kan beter, daarom wil de actie van zoveel mogelijk scholen ‘Rode Neuzen Scholen’ maken. De ‘Rode Neuzen School’ werd een tijdje geleden al gelanceerd, maar nu breidt de actie nog wat verder uit. Want alle scholen die zich nog vóór de zomer inschrijven, maken kans op een exclusief optreden van Niels Destadsbader. En er is meer: want op 3 juni kondigt ‘Rode Neuzen Dag’ een nieuw optreden aan. Waar wacht je dus nog op?

De actie is al meteen een groot succes, want maar liefst 350 scholen schreven zich al in. Alleen al na de bekendmaking van het optreden van Niels Destadsbader, meldden 150 scholen zich aan. Wacht dus zeker niet! Scholen die zich nog willen inschrijven, kunnen dat doen op rodeneuzendag.be.

Bron: HLN – Beeld: VTM 

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content