Royal wedding: Meghan Markle brengt prachtig eerbetoon aan prinses Diana

Door Jolien Thieleman

Prins Harry en Meghan Markle gaven elkaar zaterdag hun overtuigend jawoord. De hertog en hertogin van Sussex beleefden een prachtige huwelijksdag die ze afsloten met een besloten avondfeest. Meghan droeg daar een schitterende tweede bruidsjurk, die ze combineerde met een aquamarijne ring die nog van prinses Diana was.

Zielsgelukkig

Onderweg naar hun avondfeest in Frogmore House, stapten prins Harry en zijn Meghan zielsgelukkig het Windsor Castle uit. Het stralende koppel droeg voor de gelegenheid een nieuwe outfit en gebruikten een oude Britse Jaguar om naar de feestlocatie te rijden.

https://www.instagram.com/p/Bi-DtLSAvVC/?hl=nl&taken-by=kensingtonroyal

Tweede jurk

Meghans prachtige tweede jurk is een halternek van Stella McCartney, die ze combineerde met een schitterende aquamarijne ring die nog van prinses Diana was. Lady Di droeg ‘m al eens op bezoek in Australië in 1996.

https://www.instagram.com/p/Bi-W5XPB-Ty/?hl=nl&taken-by=kensingtonroyal

https://www.instagram.com/p/Bi-EzWPnrgf/?hl=nl&taken-by=stellamccartney

Mooi eerbetoon

Dat Meghan het prachtige juweel op haar trouwdag droeg, is niet toevallig. Voor haar dood liet Diana namelijk een testament schrijven, waarin stond dat haar juwelen naar haar zonen zouden gaan. Zo zouden ze de stukken kunnen delen met hun echtgenotes. Op zijn trouwdag heeft Harry wellicht deze ring uitgekozen voor z’n bruid, om zijn moeder zoveel mogelijk bij het huwelijk te betrekken. Wat mooi!

https://www.instagram.com/p/BjBxud5lx4u/?hl=nl&tagged=aquamarinering

Coverbeeld: Getty Images

Meer over het huwelijk:

Partner Content