Baby Archie vertedert tijdens werkbezoek van Harry en Meghan in Zuid-Afrika

Door Jolien Thieleman

Nog maar vijf maanden oud is Archie, maar hij is nu al mee op werkbezoek met papa prins Harry en mama Meghan Markle. De twee namen hun zoontje mee naar een ontmoeting met aartsbisschop Desmond Tutu in Kaapstad.

Royal tour in Afrika

Het gezin verblijft momenteel voor 10 dagen in Afrika voor een officieel bezoek. “Afrika is een plaats in de wereld die de laatste twee decennia een tweede thuis voor me was”, vertelde Harry eerder. Het koppel blijft nu enkele dagen in Kaapstad, waarna Harry verder reist naar Botswana, Angola en Malawi. Daar zal hij bomen planten in een natuurreservaat, anti-stroperijoefeningen bijwonen en Aids-projecten bezoeken. Hij treedt hiermee in de voetsporen van zijn overleden moeder prinses Diana. Meghan blijft nog even in Kaapstad om de internationale organisatie mothers2mothers te bezoeken.

Vertederende beelden

In Kaapstad stond een ontmoeting met de aartsbisschop op het programma en Harry en Meghan besloten om Archie mee te nemen. Het kleine jongetje stal meteen alle harten met zijn blauw-wit gestreept pakje en guitige blik. Kijk je mee?

https://www.instagram.com/p/B21FUmYFgHb/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B21HTbHI-sX/

https://www.instagram.com/p/B20_GWOB0_m/

Coverbeeld: Getty Images

Meer royalty:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content