Meghan Markle schenkt de bloemen van haar babyshower aan kankerpatiënten

Door Jolien Thieleman

Nu Meghan Markle (37) hoogzwanger is van haar eerste kindje met prins Harry, organiseerden haar beste vriendinnen een babyshower voor haar in New York. De bloemen die werden geleverd om het feestje op te fleuren, kwamen achteraf op bijzondere plaatsen terecht.

Fleurige babyshower

Een babyshower is een feestje dat wordt georganiseerd om een zwangere vrouw in de bloemetjes te zetten, nog voor haar baby wordt geboren. Meghan reisde ervoor naar New York, waar haar beste vriendinnen en familieleden de suite van het stijlvolle The Mark Hotel omtoverden tot de perfecte plek voor het feestje. Onder meer Serena Williams en Amal Clooney, vrouw van George, waren aanwezig.

https://www.instagram.com/p/BuaYOGpArFc/

Repeat roses

De prachtige roze, paarse, gele en witte rozen die haar vriendinnen hadden uitgekozen, heeft Meghan achteraf geschonken aan Repeat Roses. Dat is een organisatie die bloemen verzamelt en uitdeelt aan mensen in zorgcentra. In dit geval kwamen de rozen terecht bij verschillende kankerpatiënten in New York. Zo hebben ze een beetje kunnen meegenieten van de babyshower.

Prinsje of prinsesje

Meghan maakte van de gelegenheid gebruik om enkele van haar Amerikaanse vrienden en familieleden te bezoeken. De volgende keer ze elkaar zien, is Meghan waarschijnlijk al bevallen van de royal baby. Of het een prinsje of prinsesje is, wordt traditioneel pas bij de geboorte bekendgemaakt.

Coverbeeld: Getty Images

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content