Prins Harry en Meghan Markle delen schattige foto van zoontje Archie op Vaderdag

Door Jolien Thieleman

Op Vaderdag in Groot-Brittannië hebben prins Harry en Meghan Markle een vertederend beeld gedeeld. Op de foto is hun pasgeboren zoontje Archie te zien, die met de vinger van zijn papa speelt. 

Schattige foto

“Fijne Vaderdag! We wensen de hertog van Sussex een speciale eerste Vaderdag“, staat erbij geschreven. Het is de eerste keer dat het koppel een duidelijke foto van hun zoon, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, deelt. Meghan beviel van het jongetje op 6 mei om 5u26 in het Portland ziekenhuis in Westminster. Hij is nu zes weken oud.

https://www.instagram.com/p/ByxRc1hlo6Y/

Papa in de bloemetjes

Harry en Meghan zijn niet de enige die Vaderdag vierden. Ook andere leden van het Britse koningshuis namen de gelegenheid om hun papa in de bloemetjes te zetten.

Prins William

Zo deelden prins William en Kate Middleton een foto van de eenjarige prins Louis op een schommel, samen met zijn papa. De foto werd vorige maand gemaakt door Kate tijdens een uitje naar de Chelsea Flower Show. Op het beeld ernaast (via het pijltje naar rechts) staat de 36-jarige William met zijn vader prins Charles, samen met een Royal Air Force-helikopter.

https://www.instagram.com/p/Byw8tSCFsCk/

Prins Charles

Prins Charles deelde dan weer een mooie foto van hem en zijn zonen en een nostalgisch beeld uit 1957, van hem en prinses Anne met hun vader en de Queen.

https://www.instagram.com/p/ByxKiSVgLHt/

https://www.instagram.com/p/Byw9Fd4A79V/

Prinses Eugenie

Prinses Eugenie van York zette haar vader prins Andrew in het zonnetje. De foto werd gemaakt op haar trouwdag op 12 oktober 2018.

https://www.instagram.com/p/ByxhKU9F6mi/

Coverbeeld: Instagram/SussexRoyal

Meer royalty:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content