De ‘Thuis’-cast nodigt je uit: beleef de seizoensfinale samen op groot scherm!

Door Jolien Thieleman

Als ‘Thuis’-fan belooft vrijdag 28 juni een spannende dag te worden, want dan zit je vast op het puntje van je stoel om naar de finale van het 24ste seizoen te kijken!

Wil je ‘m op een extra speciale manier beleven? Dan zit je dit jaar misschien op het puntje van je bioscoopzetel.

Seizoensfinale in Kinepolis

Vorig jaar keken in Hasselt, Kortrijk en Antwerpen bijna 5.000 fans op grote schermen in openlucht naar de seizoensfinale van ‘Thuis’. Maar wie ons Belgisch weertje goed kent, weet dat je soms beter op zeker kunt spelen. Daarom nodigt Eén de grootste Thuisfans uit om naar de seizoensfinale in Kinepolis Gent, Hasselt of Antwerpen te komen kijken, samen met de cast!

Gezellige avond

Naast de spannende dubbelaflevering beleven, kun je ook meedoen aan een ‘Thuis’-quiz en een gezellige babbel slaan met de acteurs die aanwezig zullen zijn.

Gent

In Gent ontmoet je Tine Priem (Tamara), Daan Hugaert (Eddy), Geert Hunaerts (Peter), Yemi Oduwale (Dries), Katrien De Becker (Tania), Sid van Oerle (Kobe), Nawfel Bardad-Daidj (Adil) en Kadèr Gürbüz (Karen). “Samen kijken met fans is de max! Tijdens de uitzending kijk ik zo graag naar de reacties van het publiek. Elke keer er een spannende scène aankomt, draai ik mijn stoel naar hen. Dat is zalig: er wordt geschreeuwd, er wordt gelachen, er wordt gehuild”, vertelt Kadèr.

Hasselt

Wie naar Hasselt afzakt, kan Raf Jansen (Dieter), Wim Stevens (Tom), Lennart Lemmens (Stan), Katrien De Ruysscher (Judith), Ann Pira (Nancy), Mathias  Vergels (Lowie), Vanya Wellens (Femke) en Annick Segal (Rosa) tegen het lijf lopen. Raf heeft er alvast zin in: “Vorig jaar presenteerde ik de seizoensfinale in Hasselt. Het was heerlijk om de mensen hun gezichten te kunnen bekijken tijdens de aflevering: je voelt hoe het publiek meeleeft en dat is zalig. Je merkt dat de seizoensfinale ook bij de fans veel nieuwsgierigheid opwekt. Ik hoop dat er veel volk komt. Het weer kan alvast geen excuus zijn!”

Antwerpen

In Antwerpen kijken Moora  Vander Veken (Olivia), Pol Goossen (Frank), Mathieu  Carpentier (Joren), Bart  Van Avermaet (Waldek), Elise Roels (Emma), Tina  Maerevoet (Paulien), Leen  Dendievel (Kaat) en Jeroen Lenaerts (Tim) mee. Bart: “Een aflevering zien op het grote scherm is zo fijn. Het geeft een echt cinemagevoel! De reacties van de aanwezige kijkers zijn voor ons hartverwarmend. Het beste moment is het applaus dat volgt bij de aftiteling. Of de fronsende gezichten van spanning!”

Tickets

Tickets zijn vanaf nu te koop via een.be/thuisfinale, zolang er zetels beschikbaar zijn. Snelle beslissers kunnen de finale zelfs in preview bekijken.

Bron: Eén

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content