Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ laten nieuwe trouwfoto’s maken voor huwelijksverjaardag

Door Jolien Thieleman

Het gaat goed tussen Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’. Zo goed, dat ze zelfs nieuwe trouwfoto’s lieten maken voor hun eerste huwelijksverjaardag. En die zijn prachtig!

‘Gelukkiger dan ooit getrouwd’

Het is ondertussen al een jaar geleden dat Victor en Line elkaar ontmoetten aan het altaar. Het koppel is ‘gelukkiger dan ooit getrouwd’, zo geeft Victor aan op Instagram. Hij plaatste er twee beelden uit een reeks foto’s die ze voor hun eerste huwelijksverjaardag lieten maken.

Tip: druk op het pijltje naar rechts voor de tweede foto!

https://www.instagram.com/p/B4SoMs3n0av/?utm_source=ig_embed

Samenwonen

Vier maanden na de opnames van ‘Blind Getrouwd’ besloot het koppel om officieel te gaan samenwonen. Victor verliet hiervoor zijn geliefde thuisstad Arendonk. “Ik zal met spijt in het hart uit Arendonk weggaan, maar ons huwelijk is de moeite waard om die sprong te wagen“, klonk het toen. Het koppel gaf aan een liefdesnestje te zoeken in Berchem of Lier.

Gouden koppel

Het laatste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ leverde met Victor en Line maar één koppel op. Jolien en Lenny en Annelies en Joris besloten om tijdens het programma een punt achter hun huwelijk te zetten. Elke en Tim en Joke en Stijn kozen ervoor om getrouwd te blijven en hun relatie een kans te geven, maar gingen alsnog uit elkaar.

‘Blind Getrouwd’-baby’s

Victor en Line genieten voorlopig nog volop van elkaar, terwijl andere ‘Blind Getrouwd’-koppels hun liefde al bezegelden met een baby. Stijn en Nuria verwelkomden twee zonen in hun gezin, Victor (1,5 jaar) en Théodore (1 maand), Evelien en Nicolas werden de trotse ouders van Xander (1 jaar) en Nick en Veerle kregen een dochtertje Liv (7 maanden).

https://www.instagram.com/p/B3fcLvfnbSr/

https://www.instagram.com/p/B30LM16Ht_-/

‘Blind Getrouwd’ komt volgend jaar terug met een nieuw seizoen.

Coverbeeld: VTM

Meer over ‘Blind Getrouwd’:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content