Stijn en Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ verwelkomen zoontje Théodore

Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' verwelkomen zoontje Théodore

Stijn en Nuria, het koppel uit het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ dat ondertussen al 4 jaar samen is, zijn op de nacht van donderdag 26 op vrijdag 27 september de trotse ouders geworden van hun tweede kindje.

Gezin van vier

Het jongetje luistert naar de naam Théodore en verkeert in prima gezondheid. De baby weegt 3,9 kilogram en meet 52 centimeter. Victor, Stijn en Nuria’s eerste zoontje, is 18 maanden oud en ontzettend trots op zijn kleine broer.

Het mooiste geschenk

Nuria: “Wij zijn gezegend met het mooiste geschenk, de geboorte van ons tweede zoontje Théodore. Mama zijn van twee jongens is iets wat ik helemaal zie zitten, love-overload! Ik prijs mij zo gelukkig met een fantastische man en twee schatten van zonen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dolverliefd

Dat Stijn en Nuria nog steeds dolverliefd zijn, zagen we vorige zomer nog toen we ze samen met Victor mochten verwelkomen in het Libelle Zomerhuis. Kijk je (opnieuw) mee?

Proficiat aan de trotse mama en papa!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)