Video: Zwemmer Pieter Timmers valt in armen van verloofde

Achter elke topsporter staat een man of vrouw die met hart en ziel meeleeft. Pieter Timmers wist vannacht met zijn geluk geen blijf toen hij trots in de armen van zijn vriendin viel, mét zilveren Olympische medaille.

Tot net voor de wedstrijd was er heel wat te doen rond de finale van Pieter Timmers. De topzwemmer zou de 4×200 m vrije slag uiteindelijk niet meezwemmen en zich focussen op zijn eigen finale 100 m vrije slag. Gevolg: kritiek en geen al te malse commentaren. Maar Pieter gaf iedereen vannacht lik op stuk.

In een prachtige finale zwom hij de pannen van het dak.  Toen Pieter zijn welverdiende zilveren medaille mocht ontvangen straalde het geluk van zijn gezicht. En dat moest hij ook delen met zijn vriendin én verloofde, Elle De Leeuw. Want achter elke topsporter staat een man of vrouw die de moeilijke weg naar succes van dichtbij meemaakt.

[sm-video-embed][/sm-video-embed]

En de commentaren? Die zijn natuurlijk snel te maken vanuit onze comfortabele zetel.

Wat veel mensen lijken te vergeten is dat deze topsporters jaren van hun leven opofferen voor hun moment. Voor hun finale. Niet onze finale, hun finale. Onze commentaar? Proficiat, Pieter, met je welverdiende Olympische titel!

Bron: Sporza – Beeld: Reporters

Al een beetje in weekendmodus? Of gewoon zin om te klinken op de overwinning? Kies dan voor een heerlijke Braziliaanse caipirinha!

Partner Content