via Shutterstock

De pérfecte brunch volgens jouw sterrenbeeld

Lekker lang uitgeslapen en helemaal klaar voor een lekkere brunch. Maar er is zoveel keuze, wat zal je nemen? Volg je sterrenbeeld!

RAM

Jouw ideale brunch is Shakshuka, een populair eiergerecht uit het Midden-Oosten. Vurig en smaakvol, net als jij! Je bruisende persoonlijkheid vraagt om een gerecht dat minstens zo interessant is als jij.

STIER

Niets zaliger dan wentelteefjes op een zondagmorgen, zeker als je een Stier bent. Die zoete gebakken boterhammen zijn precies wat jij nodig hebt om je dag goed te starten. En wees maar niet te zuinig met de siroop, je verdient het!

TWEELINGEN

Kiezen is verliezen, denk jij. Zo veel keuze en dan zou je maar één gerecht kiezen? Nee hoor. Daarom ga jij voor de ideale zoet-zoute combo: Wafels met fried chicken. Het beste van twee werelden.

KREEFT

Niets leuker dan een brunch met vrienden. Als jij in de keuken staat, hou je het graag simpel én elegant. Eitjes ‘Benedict’ is makkelijk, snel en iedereen is er dol op. Zeker jij.

LEEUW

Jij bent helemaal mee met de laatste trends. Avocado toast is niet enkel lekker, maar ook perfect om op je Instagram te posten. Het ideale gerecht voor bij je zonnige karakter.

MAAGD

Jij apprecieert de kleine dingen in het leven, zoals een omelet. Simpel en super met wat champignons en tomaatjes erbij. Het hoeft niet altijd iets speciaals te zijn, deze klassieker maakt jou even gelukkig.

WEEGSCHAAL

Voor jou mag het toch net iets meer zijn aan die zondagse ontbijttafel. Gerookte zalm en pistoletjes zijn meer dan welkom. En doe ook maar een versgeperst fruitsapje, lekker luxueus. Geniet ervan!

SCHORPIOEN

De passie spat ervan af, ook op je bord! Zijn het de jalapeños of jouw karakter, wie zal het zeggen? Huevos rancheros brengt jou de pit die je nodig hebt om je dag met superveel energie te starten.

BOOGSCHUTTER

In jouw drukke leven heb je niet altijd tijd om uitgebreid te ontbijten. Een breakfast burrito is wat jij nodig hebt. Dit compacte pakje lekkers is perfect voor onderweg naar jouw volgende avontuur.

STEENBOK

Niets mis met klassiekers, toch? Jij apprecieert altijd een traditioneel ontbijtje met spek en eitjes. En waarom zou je goede dingen veranderen? Nog een rosti erbij en jouw dag kan niet meer stuk.

WATERMAN

Jij hebt een stevig ontbijt nodig. Klassiekers zijn niet so jouw ding, je houdt ervan om eens iets anders te proberen. Dus waarom geen hamburger met frietjes? Het is tenslotte al middag. Ga ervoor, zonder schaamte!

VISSEN

Jij loopt ’s morgens nog rond met je hoofd in de wolken, geen te zwaar ontbijt dus. Granola met yoghurt en vers fruit boost je energie en houdt je hoofd fris. Precies wat jij wil!

Beelden: Shutterstock

Ook dit staat in de sterren geschreven:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content