Dit zegt je sterrenbeeld over je schoonmaakkwaliteiten

Ligt bij jou het stof al een centimeter dik omdat je dat poetsen altijd maar blijft uitstellen? Of maak jij elke dag naar hartenlust je huis schoon van zolder tot kelder? Het staat in de sterren geschreven! Dit zegt je sterrenbeeld over je manier van schoonmaken.

Schorpioen, Stier of Steenbok: Jouw huis schittert als een diamant

Schorpioen, jij bent een poetsnatuurtalent! Bij jou hebben de dingen niet eens de tijd om vuil te worden. Er vliegt een stofje? Jij spot het en maakt het proper. Overdreven? Nee hoor, gewoon vooruitziend.

Jij zult ook niet gauw worden betrapt op gemiste stukjes, Stier. Jij runt je huishouden zo liefdevol, enkel het beste in goed genoeg voor je gezin. En dat geldt ook op vlak van schoonmaken. Jij bent altijd in de weer.

Voor jou, Steenbok, hoeft het allemaal niet zo serieus. Je kunt poetsen ook leuk maken en als het moet, dan moet het. Jij bent altijd optimistisch en pakt het zaakje zo efficiënt mogelijk aan. Dan is er ook nog tijd om te genieten!

Vissen, Boogschutter op Ram: Misschien toch een huishoudster inschakelen, of mama bellen

Ai, ai, ai Vissen toch. Je ontbreekt de discipline om dingen te doen die je niet leuk vindt. Niet enkel het poetsen gaat je niet goed af, je vlucht nogal makkelijk uit minder leuke taken. Er zijn gewoon te veel andere leuke dingen die jij veel liever doet op zondag.

Ook jij, Boogschutter stelt dat schoonmaken vaak net iets te lang uit. In een impulsieve bui koop je alles wat je nodig hebt voor ‘de grote kuis’ en die doe je dan ook. Maar dan gaan de schoonmaakproducten weer de berging in. En god weet voor hoelang.

Ram, jij begint er gewoon niet aan. Je weet dat je korte lontje niet past bij die stomme stofzuiger waarvan het snoer te kort is en die onhandige borstel die nét te kort is om in elk hoekje te raken. Jij hebt echt iemand nodig om je te helpen met kuisen, anders doe je het niet.

Bron: libelle.nl, beeld: Shutterstock

Lees ook

Partner Content