Geboren in december? Dan bezit je deze 6 fantastische eigenschappen!

Geboren in december? Dan bezit je deze 6 fantastische eigenschappen!

Ben je of ken je iemand die jarig is in de mooie maand december? Geweldig, want uit onderzoek én de astrologie blijkt dat mensen die in december geboren zijn een aantal mooie eigenschappen delen!

1. Ze hebben een vrolijke en positieve persoonlijkheid

Mensen die in december geboren zijn, zijn doorgaans minder prikkelbaar en vatbaar voor stemmingswisselingen dan mensen die in de zomermaanden geboren zijn. Sterker zelfs: ze hebben een optimistisch karakter en klagen bijna nooit. Dat maakt van hen fantastische mensen om in de buurt te hebben!

2. Ze zijn assertief en succesvol in het leven

Decemberbaby’s nemen ook graag het heft in eigen handen. Ze zijn echte doorzetters en zijn ambitieus – zonder arrogant te zijn. Dat maakt hen ook succesvol in het leven! Wees maar zeker dat ze er alles aan doen om hun doelen te bereiken – én dat ze anderen hier graag bij helpen.

3. Ze zijn erg hulpvaardig

Empathisch en erg hulpvaardig: eigenschappen die decemberkinderen bezitten, en ongelofelijk trots op mogen zijn! Het is niet aan iedereen gegeven om van nature uit een handje toe te steken, maar zij doen het zonder erover na te denken.

4. Ze zijn fantastische partners

Niet alleen omdat ze respectvol zijn en altijd het beste in elkaar naar boven willen halen, ook omdat ze geweldig betrouwbaar zijn. Aan een decemberkind heb je een partner voor het leven: vrouwen zijn elegant en innemend, terwijl mannen ongelofelijk charmant zijn.

5. Ze hebben een uitstekend gevoel voor humor

Een verrassende, gevatte humor: mensen die in december verjaren, zorgen steevast voor de vrolijke noot in het gesprek. Dikwijls komen ze onverwacht grappig uit de hoek, op momenten waarop je ‘t niet zou verwachten.

6. Ze zijn sportief aangelegd

En dat is zelfs bewezen. Baby’s die in de wintermaanden geboren zijn, blijken later van nature fitter te zijn. Dit heeft te maken met de grote hoeveelheid vitamine D die de moeder in de zomermaanden van haar zwangerschap ontving. Mooi meegenomen!

Beeld: Shutterstock

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)