Verjaar je in oktober? Dan bezit je deze fantastische eigenschappen!

Verjaar je in oktober? Dan bezit je deze fantastische eigenschappen!
Getty Images

Het staat in de sterren geschreven: mensen die geboren zijn in de magische maand oktober, delen een aantal fantastische eigenschappen. Ken of ben je zo iemand? Lees dan zeker even verder!

1. Ze zijn geweldige vriend(inn)en

Of het nu over hun partner, familie of vrienden gaat: mensen die in oktober verjaren, willen niets liever dan hun geliefden gelukkig maken. Ze zijn sociaal, gul, grappig, trouw en dikwijls behandelen ze hun vrienden als hun eigen familie. Dat maakt van hen fantastische mensen waar je altijd op kunt rekenen!

2. Ze zijn enorm ambitieus

Willen ze iets, dan gáán ze ervoor. Oktoberbaby’s zijn vastberaden om hun doelen te verwezenlijken en proberen zichzelf altijd een béétje verder te pushen. Daarbij laten ze zich door niets of niemand tegenhouden, waardoor ze alles kunnen bereiken waar ze maar van dromen.

3. Ze hebben veel gezond verstand

Mensen die in oktober geboren zijn, zullen alles doen om anderen te helpen. Ze kunnen daarbij goed en logisch nadenken, waardoor ze dikwijls tot een goede oplossing komen. Mooi meegenomen: juist omdat ze problemen goed kunnen oplossen, maken ze zich minder snel druk.

4. Ze zijn een tikkeltje mysterieus

Vooral Schorpioenen (vanaf 23 oktober) laten niet snel het achterste van hun tong zien. Ze houden sommige dingen liever voor zichzelf, maar eens je ze goed kent, nemen ze je volledig in vertrouwen. Omgekeerd is dat ook het geval: oktoberkinderen kunnen zwijgen als een graf, waardoor je bij hen terecht kunt met je diepste geheimen.

5. Ze zijn van nature sportief aangelegd

Britse onderzoekers ontdekten dat kinderen die in september, oktober en november geboren zijn, atletischer zijn dan anderen. Dat komt doordat de moeders van deze baby’s veel zon hebben gezien tijdens de zomer en daarmee veel vitamine D mee hebben opgedaan, een stof die goed is voor de groei van de spieren. Daar profiteert het nageslacht mooi van mee! 😉

6. Ze hebben een romantisch hart

Mensen die geboren zijn in oktober zijn erg gepassioneerd en houden van romantiek. Ze worden snel verliefd, en die liefde is meestal vurig, oprecht en van lange duur. Ze houden niet van ruzie en maken het liever snel goed met hun geliefden. Één ding is zeker: als ze iemand graag zien, dan laten ze hen nooit meer gaan!

Las je deze artikels al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)