Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
© Illustratie: Mireille Kouwenberg

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2021 voor de Kreeft?

Door Rani Merckx

Of we van corona verlost zullen zijn of niet, dat kunnen de sterren niet weten. Maar hoe het jou zal vergaan in de liefde, op het werk en met je gezondheid, dát voorspellen ze wel. Ontdek in onze grote jaarhoroscoop wat er voor jou, Kreeft, in de sterren geschreven staat!

Jaarhoroscoop 2021

De liefde

Je straalt zoveel charme uit dat je partner alles wil doen om het je naar de zin te maken. Als je vrijgezel bent, ga je op zoek naar een zielsverwant. Je wilt graag een gezin stichten, al kom je daar tegenover je vriendinnen niet meteen voor uit. De eenzaamheid begint sommige vrijgezelle Kreeften zwaar te vallen. Gelukkig komt er al snel iemand op je pad die daar verandering in brengt.

Beste dagen: Hou je ogen goed open tussen 6 januari en 3 maart, want dat is een ideale periode om iemand te ontmoeten! Tussen 23 april en 10 juni en van 10 september tot 12 december voel je flink wat passie in je leven.

Je komt met allerlei lumineuze ideeën om je financiële toestand te verbeteren!

Werk en geld

Concentratie en doorzettingsvermogen zijn de sleutelwoorden in je carrière. Aan het begin van het jaar kom je met allerlei lumineuze ideeën om je financiële toestand te verbeteren, of je vindt slimme oplossingen om minder geld uit te geven. De planeten steunen je daarbij. Als je geen werk hebt, is het tijd om aan een nieuwe opleiding te denken. Omscholing kan dé oplossing zijn.

Beste dagen: Tussen 1 en 24 februari krijg je hulp van buitenaf om je doel te bereiken. In de lente loopt het wat minder soepel, vooral tussen 14 april en 1 mei.


Lees je daghoroscoop hier


Gezondheid

Je neemt te veel hooi op je vork en dat maakt dat je lichamelijk uitgeput raakt, zodat je weerstand vermindert en je uit je reserves moet putten. Aangezien jij niet snel opgeeft, zal je doorgaan en alleen maar vermoeider raken. Halverwege het jaar zal je eindelijk het roer omgooien en leren om naar je lichaam te luisteren. Daarna sta je sterker en krijg je weer nieuwe, deugddoende energie.

Beste dagen: Vanaf 7 oktober voel je hoe goed het je gedaan heeft om een versnelling lager te schakelen.

Tekst: Serge Ducas – Vertaling: Anne Davis

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!