Wat draag je onder doorschijnende kleren?

Wat draag je onder doorschijnende kleren?

Onder een doorschijnend bloesje draag je best iets wat je bovenlichaam mooi en strak uitlijnt. Het is belangrijk dat het onderstuk dicht bij je lichaam aanleunt en niet te veel naden of details heeft. En wat te doen met de kleur of het model? Lees snel onze tips!

Daglicht

Er zijn verschillende soorten doorzichtigheid. Pas daarom altijd het kledingstuk en bekijk de outfit in daglicht. Zo kun je testen hoe doorzichtig de kleding is en of je jezelf er gemakkelijk in voelt.

Kleur

Dezelfde kleur dragen als je bloesje, valt niet op onder een doorschijnend kledingstuk. Dus zo zit je altijd goed. Je kunt ook funky gaan en een andere kleur kiezen. Dit zal wel erg opvallen. Huidskleur kun je gebruiken bij een bloesje dat zelf al een fel kleur heeft. Als je een huidkleurig bloesje draagt, dan kan je iets fluo of zwart er onder dragen. Zo worden de lijnen goed zichtbaar.

Model

Ook het materiaal en het model kunnen invloed hebben op de doorzichtigheid. Kies niet voor te dunne materialen, deze zijn riskant. Let er daarnaast op dat egale stoffen transparanter zijn dan printjes en dat strakke kleding erg onthullend is.

Combinatie

Durf je geen topje te dragen dat geheel transparant is? Kies dan voor een combinatie van een doorzichtige stof met een niet-doorzichtige stof.

Ondergoed

Het is erg belangrijk om het juiste ondergoed onder doorzichtige kleding te dragen. Je kunt het beste huidkleurig ondergoed dragen onder de lichte tinten. Rood zie je niet onder witte kleding.

Lees ook:

 

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)