Wat draag je onder doorschijnende kleren?

doorschijnende kledij

Onder een doorschijnend bloesje draag je best iets wat je bovenlichaam mooi en strak uitlijnt. Het is belangrijk dat het onderstuk dicht bij je lichaam aanleunt en niet te veel naden of details heeft. En wat te doen met de kleur of het model? Lees snel onze tips!

Daglicht

Er zijn verschillende soorten doorzichtigheid. Pas daarom altijd het kledingstuk en bekijk de outfit in daglicht. Zo kun je testen hoe doorzichtig de kleding is en of je jezelf er gemakkelijk in voelt.

Kleur

Dezelfde kleur dragen als je bloesje, valt niet op onder een doorschijnend kledingstuk. Dus zo zit je altijd goed. Je kunt ook funky gaan en een andere kleur kiezen. Dit zal wel erg opvallen. Huidskleur kun je gebruiken bij een bloesje dat zelf al een fel kleur heeft. Als je een huidkleurig bloesje draagt, dan kan je iets fluo of zwart er onder dragen. Zo worden de lijnen goed zichtbaar.

Model

Ook het materiaal en het model kunnen invloed hebben op de doorzichtigheid. Kies niet voor te dunne materialen, deze zijn riskant. Let er daarnaast op dat egale stoffen transparanter zijn dan printjes en dat strakke kleding erg onthullend is.

Combinatie

Durf je geen topje te dragen dat geheel transparant is? Kies dan voor een combinatie van een doorzichtige stof met een niet-doorzichtige stof.

Ondergoed

Het is erg belangrijk om het juiste ondergoed onder doorzichtige kleding te dragen. Je kunt het beste huidkleurig ondergoed dragen onder de lichte tinten. Rood zie je niet onder witte kleding.

Lees ook:

 

Vorig artikel
25 specifieke eisen waaraan stewardessen moeten voldoen
Volgend artikel
Gezelligheid troef: 12x eet-je-mee-maaltijden

Bezoek Londen en de Harry Potter studio vanaf € 158

Harry Potter's avonturen zijn misschien voorbij, maar de magie is er nog. Dankzij Harry Potter and the cursed child is de jongen met het ronde brilletje weer hip. Tijd voor een bezoek aan de (zijn) studio. Ook Londen City heeft veel in de aanbieding. Ga langs op beroemde plekken zoals Notting Hill of sta tussen de beroemdheden in Mme Tussaud. Transport en overnachtingen in het 4* hotel zijn inbegrepen!

€158.00 €398.00