Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
© Marianne van der Walle

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2023 voor de Vissen?

Door Rani Merckx

Zijn de sterren jou gunstig gezind, Vissen? Ontdek in onze grote Jaarhoroscoop wat ze onthullen voor jouw sterrenbeeld!

Jaarhoroscoop Vissen 2023

Liefde en relaties

Je houdt je dit jaar veel bezig met je persoonlijke groei en ontwikkeling. Daardoor verander je in de loop van het jaar, wat effect heeft op je relatie. Als je partner ervoor openstaat, wordt jullie band alleen maar beter. Is dat niet het geval, dan kan het voor strubbelingen zorgen. Blijf dicht bij jezelf. Als single is de kans op een mooie match het grootst in juni.

Werk en geld

Je interesseert je steeds meer voor spirituele onderwerpen en daarmee verbreed je dit jaar je horizon. Je ontdekt zo ook meer over jezelf en daardoor kun je deze zomer tot de conclusie komen dat je niet meer op de juiste plek zit. Durf je hart te volgen. Blijf je wel bewust van je budget dit jaar, anders kom je onbedoeld in de problemen.

Gezondheid

Doordat je in 2023 veel tijd neemt voor jezelf en je persoonlijke ontwikkeling, voel je je steeds beter in je vel. Je bent ook beter in staat je grenzen te bewaken.

Veerkrachttip

Durf dit jaar voor jezelf te kiezen, ongeacht wat anderen ervan vinden. Vertrouw op je gevoel, en bewandel het pad waarvan jij denkt dat het het beste is.

Tekst: Esther van Heerebeek van Het 12e Huis

Meer lezen over astrologie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content