Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2021 voor de Weegschaal?

Libelle's grote jaarhoroscoop: wat brengt 2021 voor de Weegschaal?
©Illustratie: Mireille Kouwenberg

Of we van corona verlost zullen zijn of niet, dat kunnen de sterren niet weten. Maar hoe het jou zal vergaan in de liefde, op het werk en met je gezondheid, dát voorspellen ze wel. Ontdek in onze grote jaarhoroscoop wat er voor jou, Weegschaal, in de sterren geschreven staat!

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Jaarhoroscoop 2021

De liefde

De harmonie in je relatie is groter dan ooit: jij en je geliefde storten je samen op een project. Als het een tijdje gekabbeld heeft tussen jullie, was dat vooral omdat je het allebei te druk had met andere dingen. Als je vrijgezel bent, valt de eenzaamheid je zwaar, en je geeft bijna de moed op dat je de liefde van je leven zult tegenkomen. Ten onrechte, want in de lente gebeurt er allerlei moois!

Beste dagen: Van 1 tot 24 februari, van 21 maart tot 13 april en van 16 augustus tot 10 september bloeit de liefde meer dan ooit.

Je streeft ernaar jezelf verder te ontplooien en zo je plaats te vinden op je werk!

Werk en geld

Je streeft ernaar om jezelf verder te ontplooien op je werk en zo je plaats te vinden. Je hoopt dat je meer verantwoordelijkheid zal krijgen, die je zal aanzetten om efficiënter te werk te gaan. Als je op zoek bent naar een job, krijg je halverwege het jaar serieuze voorstellen. Daarna zal je van niemand meer afhankelijk hoeven te zijn – gelukkig maar, want daar heb je een grondige hekel aan. Je doet er alles aan om uit je moeilijke positie te komen.

Beste dagen: Tussen 14 april en 8 mei krijg je financiële of materiële hulp uit een onverwachte hoek. Van 13 mei tot 27 juli worden veel zaken in je voordeel beslist.


Lees je daghoroscoop hier


Gezondheid

Je moet goed voor jezelf zorgen, want je kunt kleine kwaaltjes niet blijven negeren. Je lichaam stuurt je al een tijdje signalen en nu besluit je eindelijk om daarnaar te luisteren. Als je alternatieve therapieën wilt uitproberen, doe dat dan in combinatie met wat de dokter aanraadt.

Beste dagen: Tussen 4 maart en 22 april ontmoet je iemand die je echt kan bijstaan. Van 15 september tot 29 oktober ben je in topconditie, lichamelijk en geestelijk.

Tekst: Serge Ducas – Vertaling: Anne Davis

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)