Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
© Marianne van der Walle

Libelle’s grote jaarhoroscoop: wat brengt 2023 voor de Weegschaal?

Door Rani Merckx

Nieuwe liefde, geluk op het werk of persoonlijke groei? Ontdek in onze grote jaarhoroscoop wat er voor jou, Weegschaal, in de sterren geschreven staat!

Jaarhoroscoop Weegschaal 2023

Liefde en relaties

Als single kunnen de eerste maanden van 2023 uitdagend zijn, zeker wanneer er veel gebeurt in je leven of in de wereld. Je mist gezelschap en een maatje om hierover te praten. Gelukkig lijkt er rond mei verandering in je situatie te komen. Heb je een relatie, dan wordt jullie band alleen maar hechter en dieper. Je bent er dit jaar echt voor elkaar in voor- en tegenspoed.

Werk en geld

Tot mei is het onzeker en onrustig op je werk en dat heeft zijn invloed op je innerlijke balans. Je weet niet goed hoe je met deze situatie moet omgaan. Zie het als een kans om eens goed over je carrière na te denken. Zoek alvast een plan B. Ga verstandig met je geld om dit jaar, er zullen regelmatig onverwachte kosten zijn.

Gezondheid

Balans en harmonie zijn voor jou als Weegschaal essentieel. Stress en gepieker halen je daar meteen uit. Voorkom dit door regelmatig te mediteren of alleen de natuur in te gaan.

Veerkrachttip

Heb meer vertrouwen in je eigen kracht! Je hebt niet altijd iemand anders nodig om te kunnen omgaan met problemen en veranderingen. Dat kun je prima zelf.

Tekst: Esther van Heerebeek van Het 12e Huis

Meer lezen over astrologie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!