Heb jij persoonlijk jaar 2? Dít heeft 2022 voor jou in petto!

Door Rani Merckx

Geluk in de liefde, mooie kansen op het werk of een financiële meevaller: wij wensen het je van harte toe! Of de sterren je daar een handje bij helpen, ontdek je in je persoonlijk jaar!

Persoonlijk jaar 2

De liefde

In de liefde ben je nu klaar om je écht te binden. Je verbindt je lot aan dat van degene die je liefhebt, maar zorgt dat je toch voldoende vrijheid behoudt om niet afhankelijk te worden. Je wilt je niet verstikt gaan voelen. Je hebt een hekel aan routine en zorgt ervoor dat er altijd ruimte is voor onverwachte verrassingen, lichtheid en fantasie.

Je weet de liefdesvlam levend te houden of de vonken weer te doen oplaaien als die wat zwakker dreigen te worden. Als je vrijgezel bent, heb je er meer behoefte aan om een vaste relatie te hebben dan vroeger. Het kan zijn dat er iemand in je leven komt die je meesleept in een roes van verliefdheid.

Werk en geld

Je weet het juiste evenwicht te vinden: je kunt werken op je eigen ritme zonder onder druk te staan. Je kunt nu veel verantwoordelijkheid aan. Niet alleen oogst je succes, je bent bij je collega’s ook geliefder dan ooit. Je hebt nu de middelen, de kans en vooral de moed om je carrière in de gewenste richting te sturen. Je geheim: niet bang zijn om uit je comfortzone te komen. Je inventiviteit wordt gewaardeerd.

Je hoeft je alvast geen zorgen te maken over je financiën: je inkomen is voldoende om aan je behoeften te voldoen. Als je in het rood gestaan hebt, weet je daar nu geleidelijk aan verandering in te brengen.


Als je wilt weten wat je in 2022 te wachten staat, tel dan het getal van je levensweg op bij dat van het jaar. Hier leggen we jou uit hoe dat moet!


Tekst: Serge Ducas – Vertaling: Anne Davis

Las je dit al?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content