Oeps: deze sterrenbeelden kunnen het minst goed tegen hun verlies

Door Jolien Thieleman

Gezellig, een namiddag of avondje spelletjes spelen met vrienden en familie! Tenzij iemand moeilijk tegen z’n verlies kan.

En nee, daar kun je niet altijd iets aan doen: wie minder goed tegen z’n verlies kan, dat staat in de sterren geschreven!

4x sterrenbeelden die niet goed tegen hun verlies kunnen

 

1. Stier (21 april – 20 mei)

Dat Stieren nogal ongeduldig kunnen zijn, is geen geheim. Bovendien hebben ze duidelijke doelen die ze willen nastreven – een hele goede zaak, maar minder ideaal als ze graag winnen tijdens een spel.

2. Waterman (21 januari – 19 februari)

De Waterman houdt van gezelschap en plezier. Ideaal voor een spelletjesavond, dus! Helaas kunnen ze niet altijd even goed luisteren naar anderen en houden ze van een ideaalbeeld, waarin ze graag winnen.

3. Ram (21 maart – 20 april)

Rammen zijn graag actief en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Risico’s nemen in het spel is voor hen dus geen enkel probleem. Maar loopt het minder goed af? Dan kunnen ze nogal chagrijnig worden.

4. Kreeft (22 juni – 22 juli)

De Kreeft is gevoelig en kan soms nogal lichtgeraakt zijn. Hierbij kunnen de emoties snel oplaaien, ook tijdens een spelletjesavond. Is de Kreeft niet boos, dan is hij verdrietig… Maar gelukkig is hij er altijd snel weer bovenop!

Bron: Libelle.nl – Beeld: iStock

Meer weten over je sterrenbeeld?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content