Libelle’s Grote Vakantiehoroscoop: dít brengt de zomer voor de Maagd

Door Rani Merckx

De natuur in, het water op, en tussendoor hier en daar een hapje verorberen: klinkt dat als jouw ideale vakantie, Maagd? Ontdek of het jou zo deze zomer zal vergaan, in onze Grote Vakantiehoroscoop!

Vakantiehoroscoop 2022

Als Maagd ben jij …

  • attent, aardig en nuchter. Je staat met beide benen op de grond en je laat je niet snel meeslepen door emoties. Je beloftes kom je na.
  • soms onvoorspelbaar en pietluttig. Je legt de lat vaak te hoog, waardoor je heel kritisch kunt zijn. Niet alleen voor anderen, ook voor jezelf.

Jouw topbestemmingen

Zelfs tijdens je vakantie wil jij je graag nuttig maken. Een hygiënische en nette omgeving is essentieel. Je gaat graag terug naar plekken die je kent, want je houdt niet van verrassingen. Ook plan je je reis graag. Een reis naar de Ardennen of een nette viersterrencamping in Europa ligt je wel.

Dit doe jij het liefst op vakantie

Urenlang bakken op het strand of je tijd verdoen op een terras zijn niet jouw ding. Je kookt graag zelf op vakantie en je vindt het leuk om regelmatig actief bezig te zijn. Wandelen, fietsen of zwemmen, op ontdekking gaan… dat vind je fijn.

Dit is jouw ideale gezelschap

Je gaat graag met je gezin, familie of vrienden op vakantie. Dat is vertrouwd en je vindt het dan vooral leuk om samen actief te zijn. Je houdt ervan om samen te eten, te barbecueën en de omgeving te verkennen.

Dit is jouw grootste vakantienachtmerrie

Vieze campings met dito sanitair vind je vreselijk. Dat is de reden waarom je vaak een eigen tent of caravan hebt. Je hebt de schoonmaak zelf in de hand én het houdt je lekker bezig.

Tekst: astrologe Esther van Heerebeek van Het 12de Huis

Andere Vakantiehoroscopen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Partner Content