Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Libelle’s Grote Vakantiehoroscoop: dít brengt de zomer voor de Steenbok

Door Rani Merckx

Benieuwd hoe jouw zomervakantie er zal uitzien, Steenbok? Ontdek het hieronder in onze Grote Vakantiehoroscoop!

Vakantiehoroscoop 2022

Als Steenbok ben jij …

  • betrouwbaar, verantwoordelijk en gedisciplineerd. Je houdt vastberaden vast aan je doelen en je kunt je goed concentreren. Je komt je afspraken na.
  • soms melancholisch gestemd, zonder dat er een directe reden voor is. Je bent zeer streng voor jezelf en je neemt het liefst werk uit handen, zodat je zeker weet dat het goed gedaan wordt.

Jouw topbestemmingen

Je gaat liefst niet te ver van huis. Plekken waar je eerder geweest bent, hebben absoluut je voorkeur, dan weet je wat je te wachten staat. Een goed verzorgde vakantie in Oostenrijk of Zwitserland past bij jou. Niet ver van huis en de bergen brengen je tot rust.

Dit doe jij het liefst op vakantie

Je kunt het lastig vinden om tot rust te komen tijdens je vakantie. Dat lukt je pas nadat je een paar dagen geacclimatiseerd hebt. Vooral lekker eten en een goede borrel ontspannen je. Daarnaast wandel of fiets je graag in de bergen.

Dit is jouw ideale gezelschap

Je gaat het liefst met je partner en gezin op vakantie. Je regelt graag alles voor ze. Het is voor jou ook hét moment in het jaar om qualitytime met ze door te brengen, daar geniet je van.

Dit is jouw grootste vakantienachtmerrie

Een drukke camping of resort met veel lawaai is voor jou een ware hel. Ook een bestemming zonder natuur is absoluut niet wat je zoekt. Dan kun je je helemaal niet ontspannen.

Tekst: astrologe Esther van Heerebeek van Het 12de Huis

Andere Vakantiehoroscopen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Partner Content