Libelle’s Grote Vakantiehoroscoop: dít brengt de zomer voor de Tweelingen

Door Rani Merckx

Ben jij een rasechte zonneklopper, Tweelingen? Of trek je er liever op uit om het plaatselijke dorpsleven te ontdekken? Ontdek in onze Grote Vakantiehoroscoop hoe jij de zomer zult beleven! 

Vakantiehoroscoop 2022

Als Tweelingen ben jij …

  • veelzijdig, energiek en hebt veel humor. Je hebt behoefte aan verandering en weet gemakkelijk contact te leggen met andere mensen.
  • soms oppervlakkig, door je brede interesses. Je hebt de neiging tot sarcasme en conflicten vermijd je het liefst. Een leugentje om bestwil is jou niet vreemd.

Jouw topbestemmingen

Je keert zelden terug naar een vakantiebestemming waar je al geweest bent, je wilt net nieuwe plekken ontdekken. Een ideale reisbestemming is Frankrijk. Daar liggen voldoende kastelen om te bezoeken en de vele brocantemarkten geven jou urenlang shop- en onderhandelplezier. Daar verveel je je niet snel.

Dit doe jij het liefst op vakantie

Je bent dol op steden met veel geschiedenis, waar je ook inheemse marktjes kunt bezoeken. Shoppen en musea bezoeken, doe je graag. Het liefst ga je niet alleen: je bent graag onder de mensen, zodat je kunt kletsen of een terrasje kunt doen. Als het rustig is, lees je graag een boek.

Dit is jouw ideale gezelschap

Alleen, samen met je partner of gezin of een groepsreis: het is voor jou allemaal een optie. Zolang je maar mensen om je heen hebt of nieuwe mensen ontmoet. Dat is voor jou een must.

Dit is jouw grootste vakantienachtmerrie

Een ware nachtmerrie voor jou is een uitgestorven camping of bestemming. Als er niets te beleven valt en er geen andere ziel te bekennen is, word je meteen slechtgezind.

Tekst: astrologe Esther van Heerebeek van Het 12de Huis

Andere Vakantiehoroscopen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes! 

Partner Content