Verjaar je in juli? Dan bezit je deze 6 geweldige eigenschappen!

Verjaar je in juli? Dan bezit je deze 6 geweldige eigenschappen!
Getty Images

Het staat in de sterren geschreven: mensen die geboren zijn in de mooie maand juli, delen een aantal fantastische eigenschappen. Ken of ben je zo iemand? Lees dan zeker even verder!

1. Ze gaan positief door het leven

Juli-kinderen dansen door het leven. Ze zijn enorm optimistisch ingesteld en zijn (bijna) altijd goedgehumeurd. Volgens onderzoekers heeft dat te maken met het feit dat ze in de zomer geboren zijn. Ook lentebaby’s hebben de neiging om positiever te denken dan mensen die op een ander moment van het jaar zijn geboren. Mooi meegenomen, niet?

2. Ze zijn erg zorgzaam

Mensen die in juli verjaren, vinden het belangrijk dat anderen zich comfortabel voelen. Ze zijn daarbij heel oplettend, empathisch én ze kunnen andere mensen goed lezen. Bovendien zijn ze toegankelijk en staan ze altijd open voor een goed gesprek, wat van hen geweldige vriend(inn)en maakt.

3. Ze zijn enorm gepassioneerd

… in alles wat ze doen! Ze gaan voluit voor hun doelen en zullen niet snel opgeven, ook al krijgen ze weleens tegenslagen te verduren. Ze proberen altijd het maximum te bereiken en nemen geen genoegen met het ‘op-een-na-beste’. Met die eigenschap kunnen ze alles bereiken waar ze van dromen!

4. Ze hebben een geweldig gevoel voor humor

Juli-kinderen houden ervan om anderen te laten lachen en zorgen dan ook graag voor de vrolijke noot in het gesprek. Ze hebben een heerlijk gevoel voor humor en kunnen ongelofelijk grappig uit de hoek komen, zelfs op de meest onverwachte momenten.

5. Ze kunnen anderen goed motiveren

Mensen die in juli geboren zijn, zijn kleine energiebommetjes en stralen dat ook uit naar de mensen in hun omgeving. Ze zijn ambitieus, zelfverzekerd en aanmoedigend. Je kunt dan ook steeds bij hen terecht voor goede raad en ze zullen je altijd zo goed mogelijk proberen te helpen.

6. Ze hebben een romantisch hart

Zowel de Kreeft (geboren tot 23 juli) en de Leeuw (vanaf 24 juli) staan erom bekend een romantische ziel te hebben. Ze worden snel verliefd, en die liefde is meestal vurig, oprecht en van lange duur. Ze houden daarbij van fysiek contact en hebben alles over voor hun partner. Als ze iemand graag zien, dan laten ze hen nooit meer gaan!

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)