Retro aan zee: terug naar de jaren ’50 in De Haan

Retro aan zee: terug naar de jaren ’50 in De Haan

Een weekendje kust kun je makkelijk vullen met heel veel strand- en dijkplezier. Mag het wat specialer? Ga dan naar het Retro sur mer-festival in De Haan. Van 26 juli tot en met 28 juli dans je er zo weer de jaren 50 binnen.

3 dagen vintage aan zee

Als je jezelf eens wil laten omtoveren tot fifties diva of de baard van je man stiekem wel een opfrisbeurt kan gebruiken, dan ben je het laatste weekend van juli meer dan welkom op Retro sur Mer in De Haan/Wenduine. Aan de zeedijk kun je drie dagen lang de sfeer van de swingende jaren vijftig opsnuiven.

Mannen met baarden en swingende beentjes

Geen festival zonder muziek natuurlijk. Je zal er dan ook heel wat muziekbands aan het werk zien. Neem deel aan een van de vele dansdemo’s en dans vrolijk de dijk rond. Doe je het liever wat rustiger aan? Dan kun je ook oldtimers spotten, jezelf helemaal laten opmaken in de stijl van de jaren ’50 of retro spullen kopen tijdens de vintage 50’s markt.

Waar moet je zijn?

Het retrofestival strijkt neer aan de Zeedijk van Wenduine. Parkeren kan makkelijk aan de openbare parkeerplaats van De Haan.

Bron: Uit in Vlaanderen

Beeld: Getty Images

Deze activiteiten aan de kust wil je ook niet missen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)