Snuisteren op de antiekmarkt van Knokke-Heist

Snuisteren op de antiekmarkt van Knokke-Heist

Antiekliefhebbers kunnen donderdag voor de laatste keer deze zomer hun hart ophalen tijdens de antiekmarkt van Knokke-Heist. Gezellig rondsnuisteren combineren met een tripje naar onze Belgische kust? Grijp nog snel je kans!

De Grote Zavel naar de Kust

Wie denkt aan antiek, denkt onmiddellijk aan de Grote Zavel in Brussel. Maar deze zomer kon je ook in West-Vlaanderen mooie koopjes op de kop tikken. Op donderdag 29 augustus kun je de laatste keer nog snel de koopwaar van tientallen grote Brusselse antiekhandelaars bewonderen.

Koopjes in tentjes

Plaats van afspraak? Het Lichttorenplein in Knokke-Heist. De stuks die meegebracht worden door de antiquairs zijn erg uiteenlopend: van Chinese vazen tot de mooiste wandelstokken, maar ook meubels en schilderijen. Misschien ga jij wel naar huis met een prachtige gravure? Toegegeven, zo’n aankoop is niet bepaald goedkoop, maar ook als je gewoon je ogen de kost wil geven, is zo’n wandeling langs de tentjes van de antiekmarkt zeker eens de moeite waard.

Er is nog zoveel meer te doen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)