Getty Images

Een bijzonder lentefeest voor jouw kind? Ontdek dit unieke concept

Dromen jij en je spruit stilaan over het lentefeest? Dan denk je wellicht aan stapels cadeautjes, een overmatig eetbuffet en misschien een enkele dronken nonkel. 😉 Maar een lentefeest is toch wel iets speciaals, want je kind gaat door een overgangsfase. Wil je dat die mijlpaal het materiële overstijgt? Met het pakket Lentefeest in een doos geef je zingeving aan deze speciale dag.

Zingeving zonder grootse religieuze viering of voorbereiding

Lentefeest in een doos is een concept van Leila Kandil van Verhalenboetiek.be. Het is een inspirerende doe-box met tools voor een betekenisvol feest op maat van jouw kind, zonder grootse (religieuze) viering of voorbereiding.

In de doos vind je een gids met een stappenplan om tijdens het feestgedruis toch stil te staan bij je kind. Daarnaast vind je mooi vormgegeven uitnodigingen, een heus lentespel waarmee je gesprekken opstart rond jullie lentekind, zijn of haar dromen, verwachtingen, vriendschappen, geheimen en grappige momenten of uitspraken.

Het Lentefeest in een doos staat daarnaast stil bij de talenten van je kind. Je vindt er namelijk een handgemaakte porseleinen talentpenning bij. De geluksbrenger is een krachtbron die je kind aan zijn talenten en kracht herinnert, en je kunt hem zelf personaliseren.

Ode aan je lentekind

Wil je op die speciale dag een speech brengen op maat van je kind? In de Plantrekker- en Plannenmaker-formule vind je een stappenplan dat je helpt om inspiratie en ideeën te verzamelen om een ode aan je kind te schrijven.

Schrijf je zelf liever geen speech, maar wil je een ode aan je lentekind die blijft plakken bij je kind en bij je gasten? Leila capteert jullie unieke verhaal graag en schrijft de ode op maat in de Dromer-formule.

Tot 20 maart loopt er een korting op de eerste dozen. Je bestelt jouw Lentefeest in een doos nu vanaf 85 euro. De doos wordt vanaf eind maart bij jou thuis geleverd.

Inspiratie voor het lente- of communiefeest gezocht?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content