Polly Pocket is terug!

Iedereen kent Polly Pocket ongetwijfeld wel: het piepkleine poppetje uit de compacte speelsets dat de speelgoedkamer van meisjes in de jaren 90 domineerde. Goed nieuws voor die meisjes, die ondertussen zelf mama zijn: de popjes zijn terug!

Polly Pocket is terug van weggeweest

De iconische popjes van Polly Pocket maken na bijna 30 jaar een comeback! Speelgoedfabrikant Mattel herlanceert een gloednieuwe speelgoedlijn
van de hyperpopulaire compacte speelsets uit de jaren 90 met de originele micropopjes van 2,5 cm.

De nieuwe Polly Pocket-speelsets hebben een make-over gekregen met nieuwe miniatuurwerelden, de innoverende stick-technologie waarbij de popjes blijven plakken in de speelset en een verrassing in elke compact!

1

Flamingo, Cupcake of Snow Globe?


De fantasie van kinderen wordt door elke compact anders aangesproken. Zo houdt Polly in de ‘Flamingo Floatie’-compact een heus flamingo zwemfeestje, zingt en kookt ze in de ‘Cupcake’-speelset samen met haar vrienden en beleeft ze in de ‘Snow Globe’ winterpret in een mini-chalet!

2

Miniatuurcompacts


Daarbovenop heb je ook de miniatuurcompacts die je zelfs met een ring aan je broek of rugzak kunt hangen, ideaal voor on-the-go plezier en om overal mee naartoe te nemen! Ze bestaan in  verschillende versies: Polly’s Picknick, Lila’s Kast, Shani’s Concert, Polly’s Aquarium en nog veel meer variaties, die kinderen graag zullen verzamelen.

3

Speelsets


Naast Polly’s kleine mini-avonturen in zakformaat, zijn er ook nog de speelsets Geheime Plekken: Dansfeest  en  Strandfeestje  Rugzak, die een grotere Polly-wereld bevatten om overal mee naartoe te nemen.

4

Klein, maar moedig!


Samen met de nieuwe speelgoedlijn komt er ook nieuwe content en een kersverse ethiek – ‘Klein maar Moedig’. Polly krijgt namelijk vaak te horen dat ze ‘te klein’ is om de dingen te doen die ze wil doen. Maar Polly bewijst wat elk kind al weet… dat klein zijn geen beperking is, maar juist haar grootste kracht! Ze beleven grootse avonturen in mini-formaat wanneer ze transformeren door Polly’s magische medaillon en de bijhorende kreet ‘Go Tiny’!

5

Transformatie


Mattel lanceert ook de Polly’s Go Tiny-speelset waarin ze kan transformeren naar mini-formaat, net zoals in de animatieserie, om daarna de grootste avonturen te beleven! In deze speelset zit zowel een Polly-popje van 7,5 cm als een minipopje.

Meer Polly Pocket-fun is te zien op het Polly Pocket YouTube-kanaal. De geanimeerde tv-serie is vanaf september te zien op VTM Kzoom.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content