3 manieren om je relatie te versterken in december

Door Celine Werner

Elkaar graag zien, is ook altijd een beetje werken. En tijdens de kerstperiode is dat niet anders. Met deze drie tips wordt december extra liefdevol.

Pakjesstress

Van tante Sally, tot opa Paul, het lijstje van mensen die een kerstcadeau moeten krijgen, kan soms groot zijn. Hoe je heel was stressmis kunt vermijden? Samen sta je sterk! Zo kun jij bijvoorbeeld alle online aankopen doen, terwijl je partner ter plaatse de cadeaubonnen oppikt. Voor de bravehearts onder jullie: samen kerstshoppen is altijd beter dan alleen.

Alles mag, niets moet

Met z’n tweeën een foute kersttrui dragen en naar het Charlie Brown Christmas album luisteren, het kan, maar alleen als jullie dat écht willen! En als jullie liever geen cadeautjes onder de boom wensen, en naar een Ethiopisch restaurant trekken op kerstavond, is dat minstens even goed. Verplichtingen zijn nu eenmaal nooit leuk, en dat is ook helemaal niet waar kerst om draait. Samen zijn , is al wat telt! Toch?

Marblelouslypetite.com

Just the two of us

Kerstmis kan best een hectische periode zijn. Want voor je het goed en wel beseft ben je op onnoemelijk veel kerstfeestjes uitgenodigd, en heb je weinig of geen tijd meer voor elkaar. Plan dus NU samen een rustige avond in! Wat er dan op het programma staat? Netflix, meeneem-chinees, en een kommetje popcorn als dessert.

Ook interessant:

Partner Content