De 5 gouden regels van Pascale Naessens

Pascale Naessens ken je van haar immer inspirerende gerechten. De populaire chef verklapte aan ons haar vijf gouden vuistregels voor een lekker en gezond leven.

1. Kies voor vers en onbewerkt

Ga voor die pure, verse producten. Die hebben zoveel meer te bieden, zowel op vlak van smaak als voor je gezondheid en maak er iets lekkers van!

2. Combineren kun je leren

Moeilijk is het niet: mix geen geconcentreerde eiwitten met koolhydraten. Dat bevordert de vertering en je gezondheid, én het werkt afslankend. In de praktijk: leg geen stuk vlees of vis én een berg patatjes op je bord. Vervang  aardappelen door extra groenten.

3. Gezond ≠ saai

Wie denkt dat gezond eten saai is, heeft het goed mis. Pascale bewijst dat gezond en lekker hand in hand gaan.

4. Zondigen mag

Pascale hanteert de 80/20-regel. Concreet betekent dit dat je je, volgens haar filosofie, best een keer mag laten gaan. Dat stukje chocolade in de namiddag? Als je er bewust van geniet, is er geen enkel probleem.

5. Stop met calorieën tellen

Aan calorieën tellen doet Pascale niet mee. Een calorie is een loos begrip geworden, volgens haar. Het gaat om de voedingsstoffen die in ons eten zitten, niet om de calorieën.

Mis ook zéker niet:

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."