Dans mee voor de strijd tegen borstkanker

Door De Redactie
1 op 9 vrouwen krijgt borstkanker, en dat is te veel! Sensibiliseren is essentieel, want bij vroegtijdige diagnose zijn 9 op 10 vrouwen na 5 jaar nog steeds in leven. Daarom roepen wij op om op 26 september op het Bal Moderne voor Pink Ribbon Magazine gratis mee te dansen voor de strijd tegen borstkanker!

Dans op 26 september in hartje Brussel op het Bal Moderne voor Pink Ribbon Magazine gratis mee voor de strijd tegen borstkanker. Per deelnemer schenken onze partners xandres, Novartis Oncology en Marie Jo elk 1 euro voor de strijd tegen borstkanker. Dus hoe meer volk, hoe meer steun! Noteer alvast deze datum in je agenda. Breng je familie en vrienden mee en laat je leiden door de choreografen van Bal Moderne©!
En draag voor de gelegenheid een roze accessoire, of koop ter plaatse een roze bandana of T-shirt zodat het Sint Katelijneplein die dag roze kleurt! 

Evenement: Bal Moderne© voor Pink Ribbon Magazine
Wanneer? zondag 26 september om 14 u
Waar? Sint Katelijneplein, Brussel

Omdat vrouwen en alles wat hen aanbelangt Sanoma Magazines Belgium na aan het hart ligt, en we bovendien 62 % van de Belgische vrouwen bereiken met onze bladen, gaan we samen de strijd aan tegen borstkanker. Dit jaar hebben we samen met onze overtuigde partners naast het Pink Ribbon Magazine een extra sensibiliseringsprogramma ontwikkeld.

Een team van professionele journalisten slaat elk jaar de handen in elkaar om samen een magazine te maken dat het heeft over alle aspecten van borstkanker, zonder taboes en in een sfeer van positieve energie. Van Pink Ribbon Magazine 2010 worden er maar liefst 350.000 gratis exemlaren verdeeld. Je kan er de verhalen van 10 sterke vrouwen in lezen die zich laten opmerken in de strijd tegen kanker: patiënten die getuigen over het verloop van hun ziekte, of vrouwen die helpen bij de preventie of ondersteuning tijdens en na de ziekte.

Pink Ribbon Magazine 2010 wordt uitgegeven door Sanoma Magazines met de steun van de volgende partners: Marie Jo, xandres en Novartis Oncology. Mevrouw de Minister van Volksgezondheid, Laurette Onkelinx is de meter van het magazine.

Verschijningsdatum: 26 september 2010 Gratis bij Flair, Libelle, Feeling, Gael, Femmes d’ Aujourd’hui, Vitaya, Goedele en Marie Claire. Verspreid in universitaire ziekenhuizen en borstklinieken

Partner Content